Leefbaar 3B is een partij die er toe doet

Leefbaar 3B is momenteel de grootste partij in de gemeenteraad van Lansingerland en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het bestuur van de drie dorpskernen. Wij zijn een partij die er toe doet. Door de grote invloed van Leefbaar 3B is Lansingerland veiliger, schoner en leefbaarder geworden.

Leefbaar 3B vindt het belangrijk om uw mening te horen

Wij wonen in een mooie gemeente. Mede door uw inbreng hebben we de afgelopen periode veel extra’s kunnen realiseren. Leefbaar 3B heeft zich hard gemaakt voor lagere lasten, de veiligheid van de gemeente en het verbeteren van de sociale voorzieningen. Maar ondanks het feit dat Lansingerland in de lift zit, zijn er zaken die toch nog beter kunnen. Denk daarbij aan een verdere lastenverlaging voor burgers en ondernemers. Of aan extra investeringen voor veiligheid en de buitenruimte.

Samen maken we het leefbaar

Samen met u, het bedrijfsleven, de winkeliers, de woningbouw corporatie en andere betrokkenen, werken wij graag verder aan het behoud van een mooie en leefbare toekomst. Daar hebben wij uw hulp bij nodig! In tegenstelling tot de landelijke partijen die in Lansingerland zijn vertegenwoordigd, ontvangt Leefbaar 3B geen subsidie van de overheid. Dat creëert een ongelijk speelveld, want ook wij hebben geld nodig om een goede verkiezingscampagne te kunnen voeren.

Als u vindt dat Leefbaar 3B in de toekomst een bijdrage aan het gemeentebestuur moet blijven leveren, kunt u ervoor kiezen om de partij financieel te ondersteunen.
Dat kan anoniem.
Wij hebben een ANBI status waardoor uw bijdrage aftrekbaar is voor belastingen. Uw bijdrage gaat volledig naar de verkiezingscampagne.

Het bestuur van de vereniging Leefbaar 3B werkt geheel onbezoldigd en legt jaarlijks verantwoording af aan de leden over het gevoerde financiële beleid.

Wij stellen een donatie zeer op prijs.

Alvast bedankt!

IBAN nr.NL 85 ABNA 053 748 4566 RSIN/ fiscaalnummer ANBI 8163 12 540

  Selecteer *

  Uw voorletters en achternaam *

  Uw adres (straat, huisnummer, postcode, plaats) *

  Uw geboortedatum

  Uw email*

  Uw telefoonnummer *

  Eventuele verdere aanvullingen

  Neem contact met mij op via

  Graag aanvinken ivm spamcontrole (verplicht):


  * = verplicht